Асфалтиране на двор

Асфалтиране на двор е модерен подход към създаването на красиви и поддържани дворни пространства с красиви алеи за автомобили и разходка.

Озеленяването на града и дворовете е един от най-големите проблеми днес. Красиво поддържана територия на вашият двор, когато той е със спретнато положен асфалт прави добро впечатление. С услугата си за асфалтиране на дворове, ние правим мястото радващо окото на другите и нас самите.

За съжаление, състоянието на асфалтовата настилка на повечето дворове днес оставя много какво да се желае. Решение обаче има – ние предлагаме качествени решения, за асфалтиране на дворове, при това на изключително разумни цени. По същество тази услуга е частен случай, на асфалтиране, тук разглеждаме конкретен случай на такова.

Кажете довиждане на калта и дупките, проблемите с якостта на бетона. Нашата услуга, за асфалтиране на двор е стъпка в правилната посока. Напоследък услугата асфалтиране на двор (обикновено асфалтиране на двор на частна къща) стана много популярна. Това е разбираемо, асфалтираният двор е по-пригледен от бетонираните алеи.

Подготвителна работа преди асфалтиране на двор

Въпреки това, преди извършване на висококачествено асфалтиране на двора е необходимо да се извършат редица подготвителни работи. Като начало е необходимо да се помисли къде ще бъде разположена например детска площадка, къде ще има места за паркиране на автомобили и други превозни средства, където ще бъде самият тротоар. След това трябва да започнете процеса на почистване на района. Това е много сериозна работа, която включва:

 • Събиране на излишен боклук;
 • Отстраняване на почвата, с цел допълнително създаване на добра основа за полагане на асфалт;
 • Подготовка на място за полагане на асфалт.

Целият този списък от работи е много важен в процеса на павиране на двора. Ако не почистите правилно и внимателно района и не го подготвите правилно, тогава могат да възникнат проблеми. Така че, например, е много важно правилно да се постави основата за полагане на бъдещото асфалтово покритие. Това допълнително ще гарантира, че асфалтът ще издържи много по-дълго и ще бъде много по-малко податлив на разрушителни фактори.

Грешки при асфалтиране на частен двор

Асфалтиране на двор

Често има случаи, когато жителите на градски високи сгради сами се събират и започват да подготвят района за по-нататъшно асфалтиране на дворове, а полагането на асфалт се извършва от частна компания, която предоставя такива услуги. Така че хората се опитват да спасят.

Този подход не е напълно правилен, тъй като процесът на разчистване на територията и подготовка на солидна основа за бъдещ асфалт трябва да се извърши с помощта на специално оборудване. Сам по себе си е почти невъзможно. Но дори целият списък от подготвителни работи да бъде извършен от самите жители, все още има възможност положената асфалтова настилка да не издържи дълго и да бъде разрушена.

Затова е по-добре да поверите всички подготвителни работи преди асфалтирането на дворовете на специалната фирма, която се занимава с това. Тези организации разполагат със специално оборудване и цялото необходимо оборудване, с което служителите му ще могат правилно да подготвят зоната за по-нататъшно полагане на асфалт. Така асфалтът ще издържи по-дълго, ще бъде по-малко разрушен.

Предимството на нашата компания

Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща.

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията.

И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.