Асфалтиране на детски площадки и междублокови пространства

Асфалтиране на детски площадки и междублокови пространства от специалисти. Ние знаем и можем много неща в асфалтирането. Можем да сме полезни както при планирането, така и при реализацията на проекта.

Правилно асфалтиране на детската площадка и междублоковото пространсво имат нужда от съответната подготовка. Най-важно е планирането, защото докато на детската площадка се очаква да влизат хора, то в другия случай трябва да се планира и тежка техника.

При една детска площадка, най-тежкото нещо ще са рядко влизащи машини, за монтаж на съоръжения. В междублоковите пространства може да влизат камиони за сметопочистване и строителна техника.

Технологични процеси на подготовка преди асфалтиране на детски площадки и междублокови пространства

Последният етап в създаването на под на детската площадка е инсталирането на сгради. Те трябва да се монтират след полагане на асфалт, като се използва бетонна основа. Ако горният слой асфалт е повреден по време на монтажа на игрови елементи на площадката, той се търкаля с преносим валяк и по такъв начин, че нивото на по-малко уплътнения асфалт да е по-високо от основното ниво и водата може да се стича надолу .

Асфалтиране на детски площадки

асфалтиране на детски площадки и междублокови пространства

Асфалтирането на детски площадки е много сериозно начинание, макар то да е по същество частен случай, на асфалтиране. Тя трябва да бъде произведена на три етапа. На първия етап повърхността се почиства и изравнява, ако е необходимо, материалът се използва за засипване – те могат да служат като пясък и чакъл. След уплътняване на този слой се извършва полагане на асфалтови смеси с помощта на индустриален пътен валяк.

За да могат децата до 10 години да прекарват безопасно времето си на детските площадки, е много важно да ги покриете. Тя трябва да бъде изключително гладка (гладка настилка), без вълнички, без едри камъни в асфалта, каквито се слагаха преди години.

Важно е асфалтът да е гладък и без вдлъбнатини: освен че детето може да се спъне, докато играе, то може и да намокри краката си в локви след дъжд.

За да се направи висококачествено асфалтиране на детски площадки , е необходимо да се третират всички дупки и пукнатини с битум или смола. Това предотвратява образуването на пукнатини през студения сезон и следователно увеличава експлоатационния живот на покритието.

Само професионалистите могат да асфалтират качествено детски площадки. С привидната простота на работа се нуждаете от много сериозно оборудване, като се вземе предвид терена и местоположението. Ето защо е най-добре да използвате услугите на тези компании, които извършват тази работа редовно.

Асфалтиране на междублокови пространства

В този случай е важен инженерингът преди реализация на проекта. Фирмата, която извършва планирането трябва да направи качествен разчет, за тонажът на превозните средства, които ще го използват.

Добре е да се предвидят и възможно най-много и удобни входове и изходи.

Предимството на нашата компания

Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща.

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията.

И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.