Асфалтиране на паркинги

Предлагаме асфалтиране на паркинги, а при нужда можем да съдействаме и с инженеринг – консултация преди да се пристъпи към същинската работа.

Както при всяка друга работа, при планиране на асфалтиране на паркинги е важно да се направи анализ и внимателно планиране. Какви превозни средства се предвижда да използват паркинга? Ще има ли редовно преминаване на товарни автомобили? Има ли проектирани шахти за отводняване?

Отговорите на всички тези въпроси прави асфалтирането на паркинги отговорна задача. Ние имаме опит в асфалтиране на паркинги към магазини, ресторанти и търговски центрове. Процедурата по асфалтиране трябва да се извърши в съответствие със строителните норми. Не забравяйте да инсталирате бордюри, които ограничават зоната за паркиране. Важно е да се помисли какъв вид превозни средства ще го извозват, дори в перспектива.

Асфалтиране на паркинги

асфалтиране на паркинги

асфалтиране на паркинги

Услугата за асфалтиране на паркинги по същество е частен случай, на асфалтиране, а тук разглеждаме конкретен случай на такова. И по същество – повърхността, на която се извършва асфалтиране на паркинги трябва да бъде предварително подготвена, като се елиминират най-малките неравности.

Фирмата ни предлага услуги по асфалтиране на паркинг зони (паркинг в близост до търговски център), а какви са нашите предимство? Изберете нас, за асфалтиране на паркинг, за да получите:

 • Изпълнение на работите по план;
 • Висококвалифицирани служители със специално образование;
 • Използване на сертифицирани материали. Готови сме да предоставим документи за всеки използван материал;
 • Наличие на съвременно специално оборудване;
 • Прилагане на иновативни технологии;
 • Изключително добри цени.

Подготовка за асфалтиране на паркинги в стъпки:

 1. Демонтираме старата асфалтова настилка;
 2. Ремонтираната повърхност се обработва със специални битумни емулсии;
 3. Подготовка на изравняващия слой с чакъл или асфалт;
 4. Положена е асфалтова настилка;
 5. Шевовете са запечатани с битумни емулсии;
 6. Районът се почиства от остатъци.

Имате ли въпроси за асфалтирането на паркинги или желаете да получите цена? Моля свържете се с нас – пишете ни с параметрите на вашия обект или се обадете по телефона.

Предимството на нашата компания

Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща.

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията.

И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.