Асфалтиране на пътища

Всяка година по улиците на градовете има все повече автомобили, границите на жилищата се разширяват, логистичните задачи на транспортните компании стават все по-трудни. В тази връзка проблемът с изграждането на нови пътища и възстановяването на съществуващи е много остър. Когато приключат всички основни етапи от разработването и одобряването на пътния проект до полагането на основата, започва асфалтирането на пътищата. Това е отделен, но не единствен етап от създаването на пътното платно.

Асфалтиране на пътища – информация за услугата

Асфалтирането на пътищата се извършва съгласно техническата документация (GOST и SNiP). Технологията на полагане на асфалт или асфалтиране на пътното платното си има технологични стъпки. Първо се предполага почистване на площта, подготовка, стабилизиране на почвата, полагане на основата и развалините и едва след това самият процес на асфалтиране. В същото време за различни райони и при различни климатични условия технологията на полагане ще бъде различна, понякога доста значително. По-специално е необходимо да се вземе предвид целта на бъдещото покритие – това ще зависи от състава на сместа и броя на слоевете. За тротоари, пътеки във вили и др., асфалтът трябва да има едни характеристики, за движение на автотранспорт други, за магистрали и магистрали трети.

Пътна конструкция

асфалтиране на пътища

асфалтиране на пътища

Асфалтобетонната смес може да се изработи както на място, така и предварително да се изработи по фабричен начин. Важно е стриктно спазване на пропорциите на пясък, битум, минерален прах и чакъл, като по този начин се асфалтират пътища, цената за които няма да се промени, няма да стане по-зле. Минералната част на сместа има зърнест състав с пясъчен компонент, който трябва да бъде избран в стриктно съответствие с регламентирания състав.

Нарушаването на технологията неизбежно ще доведе до бързо износване и повреда на положеното покритие. Това неминуемо води и до нужда от ново асфалтиране на пътища, постоянни ремонти. Защо – защото има неравномерност на горната част по време на работа, коловоз. Такова покритие скоро ще трябва да бъде преработено, ремонтът на яма в този случай може да не помогне.

Броят на слоевете асфалт зависи от натоварването на зоната за полагане. По правило това е един или два слоя, но при планирано голямо натоварване асфалтирането на пътищата може да нарасне до четири слоя на обекта. Полагането се извършва най-добре при топло време без дъжд и други валежи. 15 дни преди началото на дъждовния сезон в района се полагат ремонтни дейности. Когато съдържанието в сместа на повишено количество минерален прах, това условие може да се пренебрегне.

За да се извърши качествено асфалтиране на пътища, цената трябва да е пропорционална на сложността на извършената работа. Не е необходимо да се преследва евтиността, следователно икономията от ваша страна води до икономия на качеството на материалите от изпълнителите, а това е недопустимо.

Поръчайте асфалтиране на пътища

В ерата на технологиите и тяхната висока скорост на развитие строителната индустрия не остава встрани, асфалтирането на пътища не прави изключение. На първо място, вече се провеждат проучвания, които скоро трябва да увеличат якостните характеристики на покритието. Това се постига чрез усъвършенстване на технологията на полагане на асфалтт при асфалтиране на пътища, чрез въвеждане на специални нагревателни елементи между слоевете. Това е важно за надграждане на оборудването за полагане и смесващите материали.

Надеждността и безопасността на изпълненото покритие за нас е приоритетна задача. Цената за асфалтиране на пътища завини от факторите, описани по-горе. Използваме само качествени материали от доказани доставчици, знаем точно какви технологии трябва да се използват, за да изпълним конкретната Ви задача, освен всичко даваме гаранция за извършената работа. За да уточним подробностите, да разберете датите и да направите поръчка, можете да ни пишете на имейл или да се обадите на посочените в сайта телефони.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.