Асфалтиране на спортни площадки, стадиони и кортове

Асфалтиране на спортни площадки, стадиони и кортове от фирма, специализирана в асфалтирането на големи и малки обекти.

Все по-често се прибягва до практичното асфалтиране, когато се подготвят спортни площадки за не професионални цели. Израждат се игрища в училищни дворове за баскетбол, футбол, дори тенис и бягане. Разбира се, за бягането често се полага допълнителна мека настилка.

Асфалтиране на спортни площадки, стадиони и кортове

Юноши, възрастни, възрастни хора и деца – всички имат нужда от активен или пасивен отдих на открито. В това трябва да им помогнат различни детски площадки, подходящо оборудвани. Те трябва да приобщят нашите деца и юноши в света на спорта с качественото си представяне. Посещаемостта му зависи и от това как е оборудвана детската площадка.

Огромна роля в това играе асфалтирането на спортни площадки , което, между другото, има максимално натоварване, тъй като възрастни и деца играят на него почти по всяко време на годината, от сутрин до вечер.

По същество тази услуга е частен случай, на асфалтиране, тук разглеждаме конкретен случай. И така, напоследък тенис кортовете набират все по-голяма популярност, много от тях вече се присъединиха към спорта. Тук един от основните критерии, който носи на играчите усещане за комфорт по време на състезанието, е и висококачествената настилка на тенис кортове.

Полагане на асфалт – стадиони и кортове

Асфалтирането на баскетболното игрище също играе огромна роля за привличането на хората към този прекрасен спорт. В крайна сметка баскетболът развива подвижността и способността на децата да играят в отбор. Ако обичат да играят футбол на двора, трябва да осигурят удобно футболно игрище, с добро покритие. Асфалтирането на стадиона, в двора, ще позволи на децата да играят дори след дъжд, без да цапат и без да носят мръсни неща.

Ако искате да извадите децата си от компютъра, на чист въздух и да заснемете отборна игра не във виртуалния свят, трябва сериозно да помислите за здравословното им забавление. Нашата фирма от своя страна ще Ви помогне с асфалтирането на спортни площадки , а не го слагайте в дълга кутия. В крайна сметка здравето и комфорта на вашите деца са задача номер едно в живота ви.

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

Предимството на нашата компания

Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща. В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията.

И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.