Асфалтиране на стопански двор

Една от основните цели, свързани с подреждането на промишлени съоръжения, е асфалтирането на предприятия , това е един от най-евтините начини за подобряване на площите в дейността на една организация, което елиминира неудобството, свързано с придвижването на територията му.

В допълнение към полагането на асфалт в прилежащите към сградите площи, ще е подходящо да се асфалтират складове , производствени помещения, мазета, гаражи, хангари. Ако не се погрижите навреме за висококачествено повърхностно покритие на съответните зони, тогава един ден може да се сблъскате с невъзможността да изпълнявате производствени задачи.

Асфалтиране на стопански двор

асфалтиране на стопански двор

Асфалтиране на стопански двор е начин, да се облагороди прилежащия район. Често по-старите обекти са били бетонирани, но с времето настилката е разронена, с дупки – изглежда занемарена и е неудобна за маневриране. По същество асфалтиране на стопански двор е частен случай, на асфалтиране, тук разглеждаме конкретен случай на такова.

И така, асфалтирането на стопанския двор е начин за постигане на целта – красиво, удобно пространство. Фирми като нашата могат да помогнат, съдействат за асфалтират териториите на организации, които целят да подобрят имиджа си. Разполагаме не само с високопрофесионални специалисти, необходимото пътно оборудване, но и с модерни техники за постигане на резултат от полагане на асфалт за кратко време и с постоянно възпроизвеждане на всички технологии.

Предимството на нашата компания

Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща. Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията.

Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията.

И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.