Асфалтиране на тротоари и алеи за спорт

Асфалтиране на тротоари и алеи за спорт и велоалеи. Предлагаме качествено изграждане и полагане на асфалт на тротоари и спортни съоръжения.

Ние прадлагаме качествено асфалтиране на тротоари и алеи за спорт (било то такива за бягане или колоездене), както и за други видове спорт. Все пак, по същество тази услуга е частен случай, на асфалтиране, тук разглеждаме конкретен случай на такова. Защо асфалтирането е добро решение в тези случаи?

Асфалтиране на тротоари и алеи за спорт

асфалтиране на тротоари и алеи за бягане

асфалтиране на тротоари и алеи за спорт

Асфалтирането на тротоарите е най-удобният и популярен вид за тяхното покритие, за места извън старата градска част, където по-подходящо е застиането с паваж и плочки. Това се дължи на следните свойства на асфалта:

 • Устойчивост на натоварвания и външни фактори;
 • Практичност;
 • Лесно почистване.
 • Правилно асфалтираните велоалеи и тротоари ще са използваеми дълги години. Пример за добро асфалтиране в София е велоалеята от Руски паметник до Княжево.

Има няколко етапа при асфалтиране на тротоари и алеи за спорт:

 • Извършване на подготвителни работи;
 • Подготовка на основата, където ще се полага асфалтът;
 • Полагане на покритие;
 • Уплътняване на асфалт;
 • Покритие със защитни средства и грижа за покритието.

Предлагаме:

 • Асфалтиране на тротоар;
 • Асфалтиране на пешеходни пътеки;
 • Асфалтиране на велосипедни алеи;

Никой не може да бъде пренебрегнат, тъй като неизпълнението на който и да е етап заплашва да влоши качеството на покритието. Преди да започнат работа, нашите служители отиват на обекта, за да преценят обема им. След това се изготвя планът за подреждане на коловози, където се разглежда подреждането на инженерните комуникации и характеристиките на релефа на бетонната площадка.

Освен това се взема предвид растителността около обекта, тъй като корените на големи дървета могат да повредят покритието. Едва след това се извършва асфалтиране на пешеходни пътеки .

Предимството на нашата компания

Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща.

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията. И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.