Асфалтиране на улици

Асфалтиране на улици от специалисти, на разумни цени, с качествени материали и в къси срокове за изпълнение. Асфалтиране на улици е Б2Б решение, ние можем да съдействаме за всички важни стъпки.

При пътното строителство е много важен подготвителният етап, състоящ се от изготвяне на проектно-сметна документация, според която разработеният и одобрен план е подготовката на територията, различни пътни работи, асфалтиране на улици .

Правилно съставената проектна документация оказва значително влияние върху технологичния процес, качеството на пътната настилка и хода на пътното строителство. По същество тази услуга е частен случай, на услугата ни асфалтиране, тук ще разкажем за един от частните случаи.

Асфалтиране на улици – стъпка по стъпка

Асфалтиране на улици

асфалтиране на улици

Проектът на бъдещата улица е задължен да отчита както техническите аспекти на производствения процес, така и материалните. Това означава, че разходите за подготовка на площадката, закупуване на материали: пясък, чакъл, асфалт, самото асфалтиране и други пътни работи. Асфалтовите работи винаги се съгласуват с конкретен строителен клиент.

Качеството на материала играе важна роля при разработването на проектна и разчетна документация, преди асфалтиране на улици. Те се избират в съответствие с нормативната уредба и като се вземат предвид желанията на клиента.

Преди да започнат асфалтирането на улиците, строителите извършват подготвителни дейности, които също се извършват стриктно по разработения проект. Първо, те изчистват зоната, изравняват работната зона и след това подреждат основата от избрания материал.

Процесът на полагане на асфалт често е доста бърз, а подготовката на територията може да отнеме много време, продължителността на тази процедура се дължи на площта на асфалтиране.

Асфалтирането на улици почти винаги се извършва, като се вземат предвид желанията на клиентите, така че обемът на работата (път и асфалт) обикновено зависи от задачите на конкретен обект. Това може да бъде ремонт на яма или сложно пътно строителство.

Основен приоритет за нашата компания е качеството на работа, затова се стараем пътят да е равен дори на много труднодостъпни места. Когато приключат работите по асфалтиране на улиците, можем да премахнем строителните отпадъци.

За нашата компания асфалтирането на улици е обичайна работа, която можем да извършим бързо и на прилично ниво, благодарение на добре координиран екип от висококвалифицирани служители. Ако се обърнете към нашата фирма за помощ при асфалтирането на улицата, ще можете да получите качествен резултат при изгодни за вас условия.

Други услуги за асфалтиране – асфалтиране на дворове

С услугата си за асфалтиране на дворове, ние правим мястото радващо окото на другите и нас самите. За съжаление, състоянието на асфалтовата настилка на повечето дворове днес оставя много какво да се желае. Решение обаче има – ние предлагаме качествени решения, за асфалтиране на дворове, при това на изключително разумни цени.

Кажете довиждане на калта и дупките, проблемите с якостта на бетона. Нашата услуга, за асфалтиране на двор е стъпка в правилната посока. Напоследък услугата асфалтиране на двор (обикновено асфалтиране на двор на частна къща) стана много популярна. Това е разбираемо, асфалтираният двор е по-пригледен от бетонираните алеи.

 

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.