Асфалтиране на хангари, труднодостъпни места и строителни обекти

Асфалтиране на хангари, труднодостъпни места и строителни обекти. Качествени услуги, за асфалтиране на съвсем разумни цени.За да организирате работа по складове, помещения и терминали, се нуждаете от настилка, устойчива на температурни колебания, валежи, натиск от оборудване. За тази цел е подходящо използването на асфалтобетонни смеси. Асфалтът има висока устойчивост на механични повреди, има добър външен вид.

Асфалтиране на хангари и строителни обекти

Много мениджъри на средни и големи предприятия с голяма площ рано или късно стигат до извода, че е необходимо да се положи асфалт. Това се дължи на факта, че се поврежда по-малко оборудване, намалява се умората и рискът от нараняване, а компанията придобива вид на добре поддържана и сериозна организация. По същество тази услуга е частен случай, на асфалтиране, тук разглеждаме конкретен случай на такова.

Асфалтирането на производствената площ се отличава с технологичния процес на полагане на асфалт. Много зависи от това как се полага асфалтът – на открито или на закрито. Например, за да направите висококачествено асфалтиране на хангари, не е необходимо да чакате началото на сухо и слънчево време. Възможно е да се направи асфалтиране и при дъжд, но оборудването трябва да се движи свободно по територията на хангара.

Асфалтиране на хангари и строителни обекти

Асфалтиране на хангари и строителни обекти не е лесна задача, за хора които нямат нужния опит и оборудване. Ние знаем много за асфалтирането на открити площи. То се извършва по същите технологии като създаването на път. За да направите това, служителите на компанията трябва стриктно да спазват технологичния процес. Асфалтирането на труднодостъпни места , участъци със конструкции, включва използването на малки пързалки и вибриращи плочи.

Полагането на асфалт на труднодостъпни места първоначално е по-трудно от работата на пътя. Фирмата ни разполага с квалифициран и отговорен персонал, модерно оборудване, доставчици на качествени строителни материали. Всички наши работи са с гаранция и притежават лицензи и сертификати. Изгодни цени, положителна обратна връзка и голяма клиентска база – всичко това директно демонстрира водещата позиция на нашата компания на пазара на услуги.

Предимството на нашата компания

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията. Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща. И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Защо да изберете нас за асфалтиране на вашият обект?

 • Опит – разполагаме със специалисти с дългогодишен опит;
 • Цена – отговаря на качеството на работа;
 • Срокове – доставка на проекти в уговореното време;
 • Технологии – доказани съвременни технологии;

Ние предлагаме:

 • Асфалтиране на хангари;
 • Асфалтиране на труднодостъпни места;
 • Асфалтиране на строителни обекти;
 • Асфалтиране на производствената площ;

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.