Полагане на асфалт в близост до гаражи и изкопи

Полагане на асфалт в близост до гаражи и изкопи е деликатна работа и ние знам как да я извършим. Вижте повече за нас и за асфалтирането.

Какъв обаче е процесът или процесите при полагане на асфалт в близост до гаражи и изкопи? Полагане на асфалт в близост до гаражи и изкопи е деликатен процес, а по същество тази услуга е частен случай, на асфалтиране, тук ще разкажем малко повече.Полагането на асфалт в близост до гаражи се извършва в следната последователност:

 • асфалтиране

  асфалтиране

  Пълно разчистване на работната площ;

 • Изравняване на основата с чакъл и пясък;
 • Полагане на битумна основа;
 • Полагане на асфалт;
 • Уплътняване на асфалт.

Обикновено асфалтирането на такива малки обекти се извършва ръчно или с помощта на малки асфалтови настилки.
При избора на фирма, която ще се занимава с полагане на асфалт е важно да се обърне внимание на опита, както и на мнението на останалите клиенти.

Асфалтиране след изкопни работи

Асфалтирането на траншеи не може да се извършва с обикновена пътна техника поради малкия им размер. Ето защо, обикновено се използват колела и верижни асфалтови павета или използвайте ръчния метод за полагане на асфалтова смес.

Нашата фирма извършва асфалтиране на изкопи след ремонт на подземни комуникации , планов ремонт или първоначално полагане на асфалт. Готови сме как да извършим частична подмяна на покритие или да поставим нов асфалт на целия обект. Използва се професионално специално оборудване, а работата се извършва от специализирани специалисти. Гарантираме високо качество на процеса на асфалтиране , изпълнение на задачи при спазване на срокове по план.

Фирмата ни извършва асфалтиране на гаражни кооперации и други малки участъци. Цената на работите зависи от дебелината на асфалта, която се определя от формирането на техническото задание от клиента. Дебелината зависи от колата, която ще стигне до гаража, нейното тегло и параметри. След това се определя технологията, по която ще се извършва асфалтиране на гаражи . Цената на работата се обажда веднага след оценка на място от специалист на фирмата. След това се съгласуват условията за извършване на работите, подписва се договорът.

Предимството на нашата компания

Разполагаме с целия необходим списък с машини и оборудване за предварителна подготовка на територията. Преди полагането на асфалт нашите работници създават здрава основа от смес от цимент и битум. Този подход ще осигури по-дълъг експлоатационен живот на асфалтовата настилка и нейната издръжливост. Освен това при необходимост можем да поставим асфалт на два слоя, ако е необходимо. Всичко зависи от натоварването, което ще действа на този участък от пътя.

В същото време нашите цени са много по-ниски от тези на други фирми. Също така, при поръчка на услугата асфалтиране на двора от нас, ние ще направим безплатен монтаж на бордюри, както и ще Ви предложим план за планиране на територията. Нашата компания отдавна се занимава с асфалтиране на дворове, а също така предоставя услуги като асфалтиране на двор или асфалтиране на двор на частна къща. И още нещо, ние предлагаме и услуга за асфалтиране на пътища, както обществени, така и частни.

Защо да изберете нас за асфалтиране на вашият обект?

 • Опит – разполагаме със специалисти с дългогодишен опит;
 • Цена – отговаря на качеството на работа;
 • Срокове – доставка на проекти в уговореното време;
 • Технологии – доказани съвременни технологии;

Ние предлагаме:

 • Асфалтиране на хангари;
 • Асфалтиране на труднодостъпни места;
 • Асфалтиране на строителни обекти;
 • Асфалтиране на производствената площ;

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@hadess.eu

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

ул. Цар Симеон № 164,
град София, п.к. 1303

валяк за асфалтиране на „Хадес Ес“

Задайте ни въпрос

Бързо запитване за асфалтиране

  За нас

  „Хадес ЕС“ е специализиран в услуги, за асфалтиране в София. Нашите служители притежават богат опит в услугите по асфалтиране на на обекти с различен характер. Знаем как да полагаме качествено асфалт на пътища, а и да се справим с асфалтиране на улици, асфалтиране на тротоари.

  Може да разчитате на нас и за асфалтиране на алеи, асфалтиране на дворове и асфалтиране на паркинги.

  асфалтиране

  Важна информация

  „Хадес Ес“ е демонстрационен сайт!

  Уеб сайтът, който разглеждате е създаден с цел оптимизация за търсещи машини (SEO) и не предоставя каквито и да било услуги във физическия свят.

  Единствената роля на този уеб сайт (hadess.eu) е да спомогне в работата на уеб студиото, за да класира на по-предно място сайтове на наши клиенти.

  Молим да ни извините за причиненото неудобство, ако сте опитали да получите услуги за асфалтиране разглеждайки този уеб сайт.